Dziczyzna i biała fasola Crostini z czarną oliwką Tapenade
Dziczyzna i Crostini z białej fasoli z czarną oliwkową Tapenadą mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 21g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, czosnek, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z Puree z białej fasoli, Tapenadą z oliwek i pieczonymi pomidorami Cherry, Grillowane Crostini Z Tapenadą Oliwkową, oraz Tapenada Z Oliwek I Kozi Ser Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na gorącej patelni, brązową dziczyznę z 1 łyżką oliwy z oliwek, czosnkiem i szalotką.
Dodaj tymianek i fasolę. Rozbij i rozbij fasolę, mieszając ją w mieszaninie.
Dodać czerwone Wino i gotować do wyschnięcia.
Zdjąć z ognia i pokruszyć 3/4 koła sera do mieszaniny i ostudzić. Czarne oliwki drobno posiekać połączyć z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Do oliwek dodajemy 1/4 sera i natkę pietruszki, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Weź 16 kromek chleba tostowego. Łyżka mieszanki dziczyzny na każdym plasterku.
Dekoruj na wierzchu czarną oliwką.