Dynia Z Żołędzi Nadziewana
Nadziewane Acorn Squash jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 470 kalorii, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, syrop klonowy, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Dynia Z Żołędzi Nadziewana, oraz Dynia Z Żołędzi Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdą dynię na pół w poprzek; zgarnij nasiona.
Odetnij cienki plasterek od spodu każdej połowy, aby mógł stać prosto.
Umieść każdą połowę, od strony jamy w dół, w 9 - na 13-calowej patelni do pieczenia i przykryj patelnię szczelnie folią.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350 do miękkości po przekłuciu, 45 do 50 minut.
Tymczasem, w 10-do 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszać kiełbasę, aż będzie kruchy i tylko lekko różowy, o 5 protokół.
Odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Dodaj cebulę, jabłka, rodzynki, żurawinę i tymianek; często mieszaj, aż jabłka będą miękkie po przekłuciu, 8 do 10 minut. Wymieszać z orzechami pekan.
Odkryć squash i włączyć połówki pionowo; wypełnić równomiernie mieszanką kiełbasy.
Skropić syropem klonowym i piec, odsłonięty, aż nadzienie jest lekko rumiane na wierzchu, o 15 minut dłużej.