Dynia Morelowo-Imbirowa

Dynia Morelowo-Imbirowa
Morelowo-imbirowy Dynia Żołędziowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis bezglutenowy i wegetariański serwuje 2 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Mieszanka sosu sojowego, przetworów morelowych, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dynia żołędziowa z sosem morelowym, Pieczony Dynia Żołędziowa Z Farszem Z Komosy Ryżowej, Żurawiny I Moreli, oraz Pierścionki Do Squasha Sweet Orange-Ginger Acorn podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój squasha na pół; Odrzuć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
2
Wytnij cienki plasterek z dna squasha ostrym nożem, aby mógł usiąść płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Umieść pustą stronę w nasmarowanym 11-calowym. x 7 po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Połączyć pozostałe składniki; łyżka na squash. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 45 minut. Odkryć; piec 15 minut dłużej lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn