Duszony królik z oliwkami

Duszony królik z oliwkami
Duszony królik z oliwkami to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 68g białka, oraz 35 g tłuszczu. Jeśli masz ocet jabłkowy, pomidory, gałązki tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Spróbuj Duszony królik z oliwkami, Duszony Królik Z Popękanymi Oliwkami, oraz Królik Duszony Z Oliwkami I Cytryną Konserwową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Królika opłukać i osuszyć; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KrólikCały Królik
2
Rozgrzać 4 łyżki oleju w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu. Pracując partiami, dodaj królika do garnka i brązowego, często obracając, około 8 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przenieść królika do miski. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Wymieszać ziemniaki, paprykę, pomidory, oliwki, seler, kapary, czosnek i tymianek; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
KaparyKapary
SelerSeler
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
TymianekTymianek
7
Wymieszać w occie i 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
8
Dodaj królika. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskich i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Łyżka trochę mieszanki warzyw nad królikiem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż królik będzie miękki, mieszając od czasu do czasu i dodając więcej wody o 1/4 garści, jeśli mieszanina jest sucha, około 30 minut. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka warzyw do dużego naczynia. Top z królikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Cały KrólikCały Królik
WodaWoda
9
Udekorować natką pietruszki i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn