Duszona pierś Cielęca z ziołami, Pernod i pomidorami
Duszona pierś Cielęca z ziołami, Pernod i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.95 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1089 kalorii, 110g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką oliwki utwardzone solanką, tymianek, estragon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Duszona pierś Cielęca z cebulą i ziołami: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, Faszerowana Duszona Pierś Cielęca, oraz Duszona pierś Cielęca z farszem ziemniaczano-cebulowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Żeberka cielęce posypać ze wszystkich stron solą, pieprzem, tymiankiem i szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Tymianek
żeberka
Szałwia Lekarska
Sól
Cielęcina
2
Rozgrzać olej w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać połowę żeber i podsmażyć, aż brązowy, obracając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka
4
Przenieść żeberka do miski. Powtórz z pozostałymi żebrami.
Dodaj cebulę, czosnek i szalotki do garnka. Przykryć i gotować do miękkości, od czasu do czasu skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Wymieszać w filetach anchois; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Sardeli
8
Dodaj białe wino i Pernod. Zwiększyć ciepło i gotować mieszaninę 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pernod
9
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory z sokiem, rosół z kurczaka i posiekany świeży estragon; wymieszaj, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Soku
świeży Estragon
Rosół Z Kurczaka
10
Dodać cielęcinę i wszelkie nagromadzone soki z miski, układając cielęcinę w jednej warstwie w garnku. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż cielęcina jest miękka, obracając cielęciny od czasu do czasu, o 1 3/4 godziny.
Do garnka dodaj obraną perłową cebulę i zielone oliwki. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż cebula będzie miękka, o 25 minut dłużej. Czy z wyprzedzeniem duszona cielęcina może być wykonana 2 dni wcześniej. Lekko schłodzić. Chill uncovered unto cold, następnie przykryć i przechowywać w lodówce. Przewiń przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone
Cebula Perłowa
Cielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
12
Używając szczypiec, przenieść cielęcinę na talerz. Garnek przechylić i łyżkę tłuszczu z wierzchu sosu; wyrzucić tłuszcz. Gotować sos, aż wystarczająco gruby, aby płaszcz łyżka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Cielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
Garnek
13
Wymieszać ze startą skórką cytrynową. Powrót cielęciny do sosu i gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania i smaki blend, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Skórka Z Cytryny
SOS
Cielęcina
14
Cielęcinę przełożyć do dużej płytkiej miski i podawać.