Drobiazg Wiśniowo-Migdałowy

Drobiazg Wiśniowo-Migdałowy
Przepis Cherry-migdałowy drobiazg jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wiśnie, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Drobiazg Wiśniowo-Migdałowy, Cherry Trifle, oraz Cherry Trifle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w rondlu heavy medium. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszanina się zagotuje. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż dżem będzie gęsty, często mieszając, około 22 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przenieść do małej miski. Przykryć i schłodzić do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło o średnicy 9 cali springform pan. Dół linii z pergaminem; pergamin maślany. Zmiksuj pastę migdałową z cukrem w procesorze, aż mieszanina będzie przypominać drobny posiłek, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło i wanilię i dobrze wymieszać, od czasu do czasu skrobanie w dół boki miski. Zmiksować w jajkach 1 na raz. Używając zakrętów on/off, wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól(nie mieszaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść patelnię na blasze do pieczenia; piec ciasto, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, a góra jest złota, około 1 godziny 10 minut. Fajne ciasto na patelni na stojaku. Przykryć; odstawić w temperaturze pokojowej 1 dzień.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Ubij 1/2 szklanki cukru i skrobi kukurydzianej w ciężkim średnim rondlu, aby zmiksować. Ubić w żółtkach i wanilii. Stopniowo ubijać na pół i pół. Mieszaj na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i zagotuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Przenieś do miski. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię; chill 1 dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Cut wokół boków patelni poluzować ciasto; zwolnienie boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Ciasto pokroić poziomo na 3 warstwy; wyrzucić pergamin. Łyżka cienką warstwę kremu na dnie 3-do 3 1/2-quart trifle bowl. Trim 1 warstwa ciasta, aby dopasować, jeśli to konieczne; umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Posmarować 1/3 kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Posiekane wiśnie wymieszać z dżemem. Łyżka 1/3 mieszanki dżemu na szczycie kremu; rozprowadzić do krawędzi miski tak, że dżem pokazuje. Wierzch drugą warstwą ciasta, połowę pozostałego kremu i połowę pozostałej mieszanki dżemu; rozprowadzić do krawędzi miski. Wierzch z trzecią warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
BudyńBudyń
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Rozłóż pozostałym kremem, a następnie wymieszaj dżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
8
Ubij śmietanę i cukier puder do uzyskania sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
9
Przełożyć do woreczka na ciasto wyposażonego w końcówkę gwiazdki. Pipe krem w środku drobiazgu. Rozety rurowe wokół krawędzi; rozety górne z pełnymi czereśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
10
Drobiazg posypać migdałami. Przykryć; schłodzić co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn