Dressed Up Chicken
Ubrany kurczak wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Na $2.09 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawione bułki tartej, piersi z kurczaka, sos sałatkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Southern Cornbread Dressed-Up Chicken, Kurczak z papryką pod cegłą z sałatką z pomarańczy i maku, oraz Świeże, szybkie i aromatyczne: Estragonowe Pesto z piersi kurczaka z ubraną zielenią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Odetnij cały tłuszcz z piersi kurczaka, a następnie tłucz młotkiem do mięsa, aż będzie bardzo cienki.
Umieść jeden plasterek szynki na każdej piersi, a następnie jeden plasterek sera. Następnie umieść wystarczającą ilość dressingu na dolnej połowie każdego kawałka kurczaka, złóż i zabezpiecz wykałaczkami.
Zrolowane / nadziewane piersi kurczaka zanurzyć w maślance, a następnie okruchy.
Umieścić powlekane kawałki kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i umieścić masło lub kawałki margaryny wokół kurczaka. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez około 1 1/2 do 2 godzin lub aż kurczak jest gotowany przez i soki uruchomić jasne.
Zdjąć osłonę na ostatnie 15 minut do koloru brązowego.