Around the World "Cheese Ball Flight może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1093 kalorii. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zieloną cebulę, ser paneer, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Flight of the Concords, Japoński Sorbet Yuzu i jedzenie w locie z Aną, oraz Apple Cider Sangria & A Girls ' Flight night Party with Godiva dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, pokonać podstawowe składniki kulki sera z mikserem elektrycznym wyposażonym w mocowanie wiosła na średniej prędkości, aż do połączenia. Podzielić mieszaninę na 5 średnich misek; użyj 1 miseczki, aby każdy ze smaków, jak wyjaśniono w Kroku 2-
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Aby zrobić mini Francuskie kulki serowe: w jednej z 5 misek, wymieszaj ser Roquefort, 2 łyżeczki miodu i szalotkę. Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na pergaminową blachę do gotowania. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu. Kształt każdy W 3/4-calowej kuli. W małej misce wymieszać natkę pietruszki i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Roquefort
( 23)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Sos żurawinowy, Do Podania
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Kulki zwijamy w mieszaninie, aby pokryć przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
4
Podawać z plastrami bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
5
Aby zrobić mini Meksykańskie kulki serowe: w jednej z 5 misek, wymieszaj ser queso fresco, proszek ancho chile, Chipotle chiles i zieloną cebulę. Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na pergaminową blachę do gotowania. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu. Kształt każdy W 3/4-calowej kuli. Jeśli nie używasz natychmiast, przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrozić do 1 miesiąca.
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
8
Aby zrobić mini kulki serowe z Bliskiego Wschodu: w jednej z 5 misek wymieszaj ser feta, liście mięty i 3/4 łyżeczki mieszanki zaatar. Zwilżonymi dłońmi uformować w 3/4-calowe kulki; przechowywać w lodówce, aż będzie twarde, około 1 godziny. (Jeśli nie używasz natychmiast, przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.) W małej misce, wymieszać razem pozostałe 3/4 łyżeczki mieszanki zaatar i orzechy pistacjowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka świeżego Groszku łuskanego Lub Rozmrożonego, Mrożonego Groszku Organicznego
Kulki zwijamy w mieszaninie, aby pokryć przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
10
Podawać z krakersami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Wiązania
Kombinacja 2
11
Aby mini Kulki Indyjskiego sera: w jednej z 5 misek, wymieszać ser paneer, 2 łyżeczki skórki limonki, curry i 1 łyżka kolendry. Zwilżonymi dłońmi uformować w 3/4-calowe kulki; przechowywać w lodówce, aż będzie twarde, około 1 godziny. (Jeśli nie używasz natychmiast, przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.) W małej misce, wymieszać razem pozostałe 1/4 Puchar kolendry i orzechy nerkowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paneer
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Skórka Z Limonki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Kulki zwijamy w mieszaninie, aby pokryć przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
13
Podawać z chlebem naan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naan
14
Aby zrobić mini Koreańskie kulki serowe: w jednej z 5 misek, wymieszaj ser, pastę chili, kimchi, zieloną cebulę i skórkę z limonki. Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na pergaminową blachę do gotowania. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu. Kształt każdy W 3/4-calowej kuli. Jeśli nie używać natychmiast, przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.