Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc wypróbuj pięciowarstwowy meksykański Dip. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedroga przystawka dla Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kolendrę, mielony kminek, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, 5-warstwowy Dip meksykański, oraz Mexican 7 Layer Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym, fasola puree, czosnek, cebula,kolendra, 2 łyżki. sok z limonki, skórka, Tabasco, kminek, sól, pieprz i 2 łyżki. gorąca woda do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sos Tabasco
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Wymieszaj przyprawę taco z kwaśną śmietaną. W dużej misce, mash awokado, aż nie ma dużych kawałków pozostają. Wymieszać czerwoną cebulę, 2 łyżki. sok z limonki, sól i pieprz.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.