Domowe Krakersy Graham
Domowe krakersy Graham mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2464 kalorii, 23G białka, oraz 141 g tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka miodu, mąki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe Krakersy Graham, Domowe Krakersy Graham, oraz Domowe Krakersy Graham dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło, cukry i miód w dużej misce z mikserem, aż będzie gładka. W innej misce wymieszaj suche składniki.
Dodać do mieszaniny masła i ubić do wymieszania.
Podziel ciasto na pół i zwiń każdą połowę między 2 arkusze pergaminu w nawet 10-przez 12-in. prostokąt. Przesuń każdy zestaw na blasze do pieczenia i zamrozić do firmy, o 10 protokół. Rozgrzej piekarnik do 30
Pokrój ciasto na patelnie na 2 1/2-przez 4-in. prostokąty.
Piec do głębokiego złoty kolor, 13 do 18 protokół; Patelnie wymiany w połowie.
Wytnij krakersy ponownie na linie.
Niech krakersy ostygną na patelniach 2 do 3 minut. Oddzielić kawałki i przenieść do regałów chłodzących.
Wykonaj do przodu: do 1 tygodnia, szczelnie; lub zamrozić do 2 miesięcy.