Dip Z Pieczonym Pieprzem
Dip z pieczonym pieprzem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pietruszkę, twarożek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Umieścić paprykę, boki skóry do góry, na blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Papryka Broil 5 1/2 cala od ciepła 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić paprykę w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i zamknąć; odstawić na 15 minut. Paprykę obrać i grubo posiekać; wyrzucić Skórki.
Połącz pomidory i wrzącą wodę w małej misce; odstawić 5 minut.
Połącz pokrojoną paprykę, pomidory, serek śmietankowy i pozostałe 6 składników w robocie kuchennym. Proces do gładkiej.
Przenieść mieszaninę do miski.
Podawać z surowymi warzywami (warzywa nieuwzględnione w analizie).