Dip imbirowo-miętowy z owocami

Dip imbirowo-miętowy z owocami
Dip imbirowo-miętowy z owocami to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kostek melona, brązowy cukier, jogurt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Smocza sałatka owocowa z imbirem i miętą, Margarita Dip Owocowy, oraz Zdrowszy Czekoladowy Dip Owocowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać składniki dip z trzepaczką drutu, aż będzie gładka. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Na każdy szaszłyk na przemian nawlecz 3 maliny i 2 kostki melona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
3
Podawać z dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn