Dip francuski to przepis bezmleczny, składający się z 8 porcji. To danie główne ma 490 kalorii, 40 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. Za 2,28 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu sojowego, proszku czosnkowego, rozmarynu i 4 ziarenek pieprzu. Jest idealny na Super Bowl. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to śródziemnomorskie danie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują francuski dip cebulowy i dip muffaletta, dip francuski i dip francuski.
Instrukcje
1
Umieść pieczeń w 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Dodać wodę, sos sojowy i przyprawy. Przykryj i gotuj na dużym ogniu przez 5-6 godzin lub do momentu, aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
3
Usuń mięso z bulionu; rozdrobnić dwoma widelcami i trzymać w cieple. Odcedź bulion; odrobina tłuszczu.