Diane ' s Beef Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło w dużym, ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Połączyć mąkę, sól, i czarny pieprz w misce i wrzucić mięso gulasz wołowy w przyprawionej mąki. Brąz wołowinę w gorącym oleju i maśle, często mieszając, i usunąć mięso z patelni.
Wlać białe wino do patelni i zeskrobać i rozpuścić małe kawałki rumianej żywności; cebulę i czosnek wymieszać z białym winem. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta, często mieszając, o 5 protokół. Powrót rumianą wołowinę na patelnię. Wymieszaj ketchup, sos Worcestershire i sok z grzybów w puszkach z mieszaniną wołowiny. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie miękka, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Pieczarki Konserwowe
Wino Białe
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Czosnek
Sok
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wymieszać pieczarki z kwaśną śmietaną w mieszaninie wołowej i podgrzać przez, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki Białe
Kwaśna śmietana
Wołowina
5
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Drenaż.
7
Podawać Stroganoff na gotowanym makaronem jajecznym.