Diane ' s Beef Stroganoff

Diane ' s Beef Stroganoff
Diane ' s Beef Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło w dużym, ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Połączyć mąkę, sól, i czarny pieprz w misce i wrzucić mięso gulasz wołowy w przyprawionej mąki. Brąz wołowinę w gorącym oleju i maśle, często mieszając, i usunąć mięso z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MasłoMasło
MięsoMięso
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
3
Wlać białe wino do patelni i zeskrobać i rozpuścić małe kawałki rumianej żywności; cebulę i czosnek wymieszać z białym winem. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta, często mieszając, o 5 protokół. Powrót rumianą wołowinę na patelnię. Wymieszaj ketchup, sos Worcestershire i sok z grzybów w puszkach z mieszaniną wołowiny. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie miękka, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pieczarki KonserwowePieczarki Konserwowe
Wino BiałeWino Białe
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
CzosnekCzosnek
SokSok
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać pieczarki z kwaśną śmietaną w mieszaninie wołowej i podgrzać przez, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki BiałePieczarki Białe
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WołowinaWołowina
5
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Drenaż.
7
Podawać Stroganoff na gotowanym makaronem jajecznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny GotowanyMakaron Jajeczny Gotowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn