Przepis Deep Dish Fruit Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje $5.27 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz owoce kiwi, inne owoce, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hot Sub Deep-Dish Pizza, Pizza Deep-Dish, oraz Deep Dish Pizza Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 F.In duża miska, śmietana (lub masło), cukier, skórka pomarańczowa i wanilia dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Dodać do mleka i mix.In średniej wielkości miskę, przesiać razem suche składniki (mąkę, proszek do pieczenia i sól), a następnie zmiksować do masy śmietanowej. Lekko spłaszczyć między dwoma arkuszami woskowanego papieru, a następnie przechowywać w lodówce przez jedną godzinę (lub zamrozić na 20 minut).Naciśnij ciasto na patelnię z blachy lub podziel ciasto na pół i zwiń każdą połowę na dużą okrągłą, a następnie przenieś do patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Drażetki Z Białą Perłą
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Piec przez 12-15 minut, aż ciasto ciasteczkowe jest gotowane i złocisty, ale nie zbyt chrupiące.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.Za pomocą miksera z nasadką trzepaczki ubić razem krem z prawoślazu i serek śmietankowy do lekkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego