Czosnek Ziołowy Ser Faszerowany Pieczarki
Czosnek ziołowy ser nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek i ser ziołowy, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki faszerowane ziołami i serem, Pieczarki faszerowane ziołami i kozim serem, oraz Czarny czosnek ser i Indyk faszerowane pieczarki Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Połączyć ser spread, ser śmietankowy, i 1/2 opakowanie parmezanu w misce, aż dobrze wymieszane; przykryć i przechowywać w lodówce.
W misce umieścić oliwę z oliwek. Zanurz każdy grzyb w oleju, całkowicie pokrywając.
Umieść grzyb twarzą w dół na blasze wyłożonej pergaminem. Grzyby przykryć innym arkuszem pergaminu.
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, około 12 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Wyłożyć blachę do pieczenia czystą blachą pergaminu. Przesmaruj każdą czapkę grzybową przygotowaną masą serową i ułóż na blasze do pieczenia.
Powrót blachy do piekarnika, i kontynuować pieczenie, aż ser topi się, o 12 minut więcej.
Przed podaniem posypać pozostałym 1/2 opakowania parmezanem.