Czerwony Snapper z imbirowo-Scallion Relish

Czerwony Snapper z imbirowo-Scallion Relish
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Czerwony Snapper z imbirowo-Scallion Relish może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na 6,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz olej z pestek winogron, olej sezamowy, palec chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekany tuńczyk i rukola z cebulowo-imbirowym smakiem, Imbir Pieczony łosoś w rosole Miso z Jalapeno-Scallion Relish i kluskami z cukinii, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn