Czerwony ryż i kiełbasa

Czerwony ryż i kiełbasa
Czerwony ryż i kiełbasa wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Za 1,66 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 9g tłuszczu i w sumie 421 kalorii. Mieszanka przypraw, soli i pieprzu, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 25 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czerwony Ryż Z Kiełbasą Habanero I Czerwoną Fasolą, Czerwony ryż z kiełbasą i papryką, oraz Czerwona Fasola I Ryż Z Kiełbasą Andouille.

Instrukcje

1
Połącz ryż i wodę w rondelku i zagotuj. Przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aż ryż zmięknie, a woda zostanie wchłonięta. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj boczek i zrumień z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Dodaj cebulę, czosnek i zieloną paprykę na patelnię i gotuj do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Wmieszaj kiełbasę i gotuj na gorąco, a następnie wlej pomidory. Gotuj tylko do podgrzania. Dodaj ugotowany ryż i sos do spaghetti. Dopraw włoską przyprawą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Ryż GotowanyRyż Gotowany
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
7
Przełóż do dużego naczynia żaroodpornego i przykryj pokrywką lub folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, następnie zdejmij pokrywkę i gotuj przez dodatkowe 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn