Czerniejący Lucjan, sos z czerwonej papryki, kasza serowa i przysmak kukurydziany

Czerniejący Lucjan, sos z czerwonej papryki, kasza serowa i przysmak kukurydziany
Czerniejący Lucjan, sos z czerwonej papryki, kasza serowa i przysmak kukurydziany To bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Mieszanka pieczonego pieprzu puree, czernienie przyprawy, sok warzywny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana kasza kukurydziana z chili i serem Fontina, Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis, oraz Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do smaków: w misce wymieszać kukurydzę, zieloną cebulę, żółtą cebulę, ocet, sok warzywny i trochę soli i pieprzu, dobrze wymieszać. Trzymaj w lodówce przez 30 minut do 1 godziny, aby marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sok WarzywnySok Warzywny
Cebula żółtaCebula żółta
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Do kaszy: w głębokim rondelku rozgrzać bulion z kurczaka na średnim ogniu. Zagotuj wywar na wolnym ogniu, a następnie dodaj sól i pieprz. Zmniejszyć ciepło do średniego. Następnie powoli dodajemy kaszę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Ubijając stale, gotować aż zgęstnieje, 10 do 12 protokół. Po ugotowaniu doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Następnie trzymaj ciepło do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Podgrzać patelnię z olejem grapseed. Następnie dodać cebulę i gotować, aż karmelizowane, 3 protokół. Po ugotowaniu cebuli zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dodać sok jabłkowy. Pozostawić do zmniejszenia soku na 1 minutę, a następnie dodać przecier pieprzowy. Mieszać do włączenia smaków i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1
Podgrzej patelnię z grubym dnem na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać olej z pestek winogron i ogrzać przez 2 minuty. Następnie posyp skórkę ryby czerniejącą przyprawą i zapieczętuj na stronie skóry przez 3 minuty. Po" zaczernieniu " strony Skóry, Odwróć, zmniejsz ogień i gotuj przez kolejne 3 minuty na mięsistej stronie. Po całkowitym ugotowaniu, miarka 2 uncje sosu na talerzu, a następnie kilka kaszy. Top z gotowaną rybą. Na koniec zakątek ryby z odrobiną smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening SpiceBlackening Spice
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskamiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskami1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)przyprawa czerniejącaprzyprawa czerniejąca1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisery mieszane, takie jak Cheddar i Gruyeresery mieszane, takie jak Cheddar i Gruyere4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiziarna kukurydzy, pieczone świeżeziarna kukurydzy, pieczone świeże1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)olej z pestek winogronolej z pestek winogron2(zima)cienko pokrojona zielona cebulacienko pokrojona zielona cebula1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 uncje rozdrobnionego Cheddaru2 uncje rozdrobnionego Cheddaru1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2(zima)cebula żółta w kostcecebula żółta w kostce680Orzechy dowolne (posiekane)filety z Lucjana czerwonego, skóra nafilety z Lucjana czerwonego, skóra na2(zima)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipieczony puree z czerwonej paprykipieczony puree z czerwonej papryki4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz28Orzechy dowolne (posiekane)sok warzywny, taki jak V8sok warzywny, taki jak V811 funt cukinii,1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's2(zima)cebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawSos
Magazyn