Czerniejąca Tilapia z sekretnymi przyprawami Hobo

Czerniejąca Tilapia z sekretnymi przyprawami Hobo
Czerniejąca Tilapia z sekretnymi przyprawami Hobo jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 18 minut. Jeśli masz pod ręką oregano, cytrynę, filety z tilapii i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Torebki Hobo Tilapia, Tilapia Poczerniała, oraz Blackened Tilapia Po ' Boy.

Instrukcje

1
W małej misce lub słoiku z pokrywką, zrobić mieszankę przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszać paprykę, cebulę w proszku, czosnek w proszku, pieprz biały, pieprz czarny, pieprz cayenne, oregano, tymianek, nasiona selera i sól koszerna. Zalać filety rybne mieszanką przypraw i pozostawić w temperaturze pokojowej na nie dłużej niż 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Filety RybneFilety Rybne
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Biały PieprzBiały Pieprz
Nasiona SeleraNasiona Selera
Sól KoszernaSól Koszerna
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PaprykaPapryka
TymianekTymianek
3
Rozgrzać ciężką patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj olej i podgrzewaj, aż będzie prawie Dymiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Umieść filety na patelni i gotuj przez około 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie nieprzejrzysta i może być płatkowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z patelni i ułożyć na kromkach białego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały ChlebBiały Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać na nie soki z patelni i wycisnąć sok z cytryny. Nie lekceważ białego chleba. Robi się całkiem smaczne moczenie wszystkich soków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Biały ChlebBiały Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn