Czekoladowy SOS budyniowy z ciastem i malinami

Czekoladowy SOS budyniowy z ciastem i malinami
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 725 kalorii, 7G białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz czekoladę crème anglaise, maliny, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pływające wyspy z sosem śmietankowym o zapachu cytryny i malinami, Czekoladowe ciasto z cukinią z sosem budyniowym, oraz Maliny z kremem śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, ubić 3/4 szklanki mleka do crme anglaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mieszanina powinna być wystarczająco cienka, aby wlać i mieć konsystencję syropu kukurydzianego lub gęstego syropu klonowego. W razie potrzeby, dodać więcej mleka, 1/4 szklanki na raz, aż do osiągnięcia konsystencji chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MlekoMleko
3
Ułóż kawałek ciasta na każdym talerzu i skropić sosem. Wierzch z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSos
Magazyn