Czekoladowe Wiśniowe Serce

Czekoladowe Wiśniowe Serce
Czekoladowe Serce wiśniowe może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis daje 8 porcji z 856 kalorii, 10g białka, oraz 36g tłuszczu każdy. Za $2.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga białka jajka, polewy do lodów krówkowych, cukru cukierniczego i ciężkiej śmietany do ubijania. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Czekoladowo-Wiśniowe Serce Inteligentne Ciasteczka, Czekoladowo-Wiśniowe Serce Inteligentne Ciasteczka, oraz Suszone bułeczki wiśniowe i czekoladowe w kształcie serca są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej na 15-20 minut. Rozłóż ciasto i umieść każde kółko na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Posyp każdą 1 łyżeczką mąki; Odwróć. Używając 9-calowego. papierowy wzór serca, Wytnij serce z każdego koła. Nakłuj ciastka widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Posmaruj białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
4
Połącz migdały i cukier; posyp ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Piec w temperaturze 450° przez 7-9 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostrożnie wsuń skórki na ruszty, aby ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
W dużej misce wymieszaj serek śmietankowy, cukier cukierniczy i ekstrakt z migdałów; ubijaj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj śmietanę; ubijaj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Połóż jedną skórkę na talerzu do serwowania; posmaruj połową polewy krówki. Ostrożnie posmaruj połową mieszanki serka śmietankowego; na wierzch połowę nadzienia z ciasta wiśniowego. Na wierzch z pozostałą skórką, polewą krówkową i mieszanką serków śmietankowych. Łyżka pozostałego nadzienia do ciasta wiśniowego z dokładnością do 1 cala. krawędzi. Schłodź, aż stwardnieje. Przechowuj resztki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn