Czekoladowe Wiśniowe Serce
Czekoladowe Serce wiśniowe może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis daje 8 porcji z 856 kalorii, 10g białka, oraz 36g tłuszczu każdy. Za $2.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga białka jajka, polewy do lodów krówkowych, cukru cukierniczego i ciężkiej śmietany do ubijania. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Czekoladowo-Wiśniowe Serce Inteligentne Ciasteczka, Czekoladowo-Wiśniowe Serce Inteligentne Ciasteczka, oraz Suszone bułeczki wiśniowe i czekoladowe w kształcie serca są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej na 15-20 minut. Rozłóż ciasto i umieść każde kółko na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Posyp każdą 1 łyżeczką mąki; Odwróć. Używając 9-calowego. papierowy wzór serca, Wytnij serce z każdego koła. Nakłuj ciastka widelcem.
Połącz migdały i cukier; posyp ciastka.
Piec w temperaturze 450° przez 7-9 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostrożnie wsuń skórki na ruszty, aby ostygły.
W dużej misce wymieszaj serek śmietankowy, cukier cukierniczy i ekstrakt z migdałów; ubijaj do uzyskania gładkości.
Dodaj śmietanę; ubijaj, aż zgęstnieje.
Połóż jedną skórkę na talerzu do serwowania; posmaruj połową polewy krówki. Ostrożnie posmaruj połową mieszanki serka śmietankowego; na wierzch połowę nadzienia z ciasta wiśniowego. Na wierzch z pozostałą skórką, polewą krówkową i mieszanką serków śmietankowych. Łyżka pozostałego nadzienia do ciasta wiśniowego z dokładnością do 1 cala. krawędzi. Schłodź, aż stwardnieje. Przechowuj resztki w lodówce.