Czekoladowe Pocałunki Bezowe
Czekoladowe pocałunki bezowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 39 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, granulki kawy rozpuszczalnej, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 12%. Spróbuj Czekoladowe Pocałunki Bezowe, Czekoladowo-Orzechowe Bezowe Pocałunki, oraz Bezowe Pocałunki I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć blachę papierem pergaminowym lub woskowym; zabezpieczyć taśmą maskującą.
Połącz kakao i czekoladę w robocie kuchennym i pulsuj 4 razy, aż czekolada zostanie drobno posiekana.
Dodać cukier puder i skrobię kukurydzianą i pulsować 2 razy lub aż mieszanina jest dobrze wymieszane. Białka jaj i granulki kawy ubić w średniej misce z dużą prędkością miksera do uzyskania piany. Stopniowo dodawać granulowany cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając mieszaninę, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w mieszaninie kakao i wanilii. Łyżka mieszaniny białka jaja do zip-top plastikowej torbie, i uszczelnić. Ostrożnie odciąć 1 dolny róg torby. Wymieszać białka jaj na 24 porcje na przygotowaną blachę do pieczenia, tworząc spiczaste kopce o szerokości 2 cali i wysokości 1 1/2 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut lub do wyschnięcia. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Uwaga: przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 dni.