Czekoladowe Pocałunki Bezowe

Czekoladowe Pocałunki Bezowe
Czekoladowe pocałunki bezowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 39 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, granulki kawy rozpuszczalnej, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 12%. Spróbuj Czekoladowe Pocałunki Bezowe, Czekoladowo-Orzechowe Bezowe Pocałunki, oraz Bezowe Pocałunki I dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przykryć blachę papierem pergaminowym lub woskowym; zabezpieczyć taśmą maskującą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Połącz kakao i czekoladę w robocie kuchennym i pulsuj 4 razy, aż czekolada zostanie drobno posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać cukier puder i skrobię kukurydzianą i pulsować 2 razy lub aż mieszanina jest dobrze wymieszane. Białka jaj i granulki kawy ubić w średniej misce z dużą prędkością miksera do uzyskania piany. Stopniowo dodawać granulowany cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając mieszaninę, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w mieszaninie kakao i wanilii. Łyżka mieszaniny białka jaja do zip-top plastikowej torbie, i uszczelnić. Ostrożnie odciąć 1 dolny róg torby. Wymieszać białka jaj na 24 porcje na przygotowaną blachę do pieczenia, tworząc spiczaste kopce o szerokości 2 cali i wysokości 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
Cukier PuderCukier Puder
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Kopce BarKopce Bar
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut lub do wyschnięcia. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Uwaga: przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 dni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn