Czekoladowe Kulki Z Orzechów Laskowych
Czekoladowe kulki z orzechów laskowych mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 14. Udaj się do sklepu i odbierz płatki, spread z orzechów laskowych, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 32 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Marshmallow Hazelnut Spread Brownie, Babeczki czekoladowe z orzechami laskowymi bananowe z polewą z pianki, oraz Surowe wiśniowe czekoladowe kulki z orzechów laskowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa rozprzestrzeniania orzechów laskowych i czekolady na wysokiej 30 sekund; wymieszać, aż będzie gładka.
Umieść płatki w płytkim naczyniu.
Włóż wykałaczkę do prawoślazu; zanurz w mieszaninie czekoladowej.
Zwinąć w płatki zbożowe, aby całkowicie pokryć.
Umieść na dużym talerzu; Usuń wykałaczkę. Powtórz z pozostałymi piankami. W razie potrzeby włóż okrągłe drewniane patyczki do każdego dla pops.
Przechowywać w lodówce 30 minut lub aż czekolada jest ustawiona.