Czekoladowe ciasto z kiszoną kapustą z lukrem śmietanowym
Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jeśli masz sól, wanilię, ciepłą kawę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 383 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto czekoladowo-majonezowe z lukrem śmietanowym, Czekoladowe ciasto z cukinią z lukrem śmietanowym, oraz Żółty tort z polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Spray 9×13 calowy metalowy patelnia ciasto z dodatkiem mąki sprayu do pieczenia.Połowę kiszonej kapusty wyłóż z puszki na sito.
Dobrze osuszyć, osuszyć i posiekać na desce do krojenia lub jeszcze lepiej, w mini chopper lub robocie kuchennym. Zachowaj resztę kiszonej kapusty na coś else.In średniej wielkości miskę, dokładnie wymieszać mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól. Zestaw aside.In dużą miskę za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i cukier, aż kremowy. Beat in the vanilla. Zeskrobać boki miski i ubić jajka, jeden po drugim. Gdy jajka są mieszane, dodać mieszankę mąki na przemian z kawą, mieszając na małej prędkości, tylko do wymieszania. Wymieszać posiekaną kiszoną kapustę i miniaturowe kawałki czekolady.
Wlać ciasto ciasto na patelnię i piec na środkowej półce przez 33 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona wychodzi czysty.
Ostudzić na patelni.Gdy jest gotowy do mrozu, roztopić masło w średniej wielkości misce mikrofalowej bezpieczne.
Dodaj posiekaną czekoladę i mieszaj, aż prawie całkowicie się rozpuści. Kuchenkę mikrofalową o mocy 50% przez kolejne 30 sekund i mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Zeskrobać do dużej miski. Wymieszać w temperaturze pokojowej śmietanę i wanilię.
Dodać cukier puder 1 szklanka na raz i ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka i kremowa. Aby uzyskać cieńszy lukier, dodaj trochę mleka.