Rolowana pierś z indyka z ziołami i orzechami włoskimi

Rolowana pierś z indyka z ziołami i orzechami włoskimi
Rolowana pierś z indyka z ziołami i orzechami włoskimi jest gluten free I primal przepis z 8 porcjami. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 29% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 46g białka, oraz 19g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka liści pietruszki o płaskich liściach, liści rozmarynu, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 70%. Spróbuj Pieczarkowo-Szałwiowa Rolowana Pierś Z Indyka, Rolowana pierś z indyka z farszem Kiełbasowo-pekanowym, oraz Rolowane Nadziewane Piersi Z Indyka I Kremowy Sos Bazyliowy podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pietruszka, szpinak, 1 kostka masła, parmezan, orzechy włoskie, rozmaryn, tymianek, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i pieprz do smaku w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Umieść indyka, od strony skóry w dół, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Posypać 1/2 łyżeczki soli i trochę pieprzu; rozprowadzić mieszaninę ziół na indyku. Złóż polędwicę, jeśli jest nienaruszona, do środka i zwiń pierś w równą rolkę. Włóż na końcach, aby zapobiec ich rozgotowaniu. Zwiąż rolkę sznurkiem kuchennym w odstępach około 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
5
Roladę ułożyć na wyłożonej folią blasze do pieczenia, posmarować roztopionym masłem i posypać solą i pieprzem. Piecz przez 25 minut, następnie obniż temperaturę piekarnika do 350 stopni F i gotuj, aż natychmiastowy termometr włożony do najgrubszej części indyka zarejestruje 150 do 160 stopni F, około 55 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pozostaw na 25 minut przed krojeniem.
7
Zdjąć Sznurek i pokroić indyka. Ułożyć na talerzu i skropić sokiem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Serwuj.
9
Ustaw stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Pietruszka, szpinak, 1 kostka masła, parmezan, orzechy włoskie, rozmaryn, tymianek, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i pieprz do smaku w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
11
Umieść indyka, od strony skóry w dół, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
12
Posypać 1/2 łyżeczki soli i trochę pieprzu; rozprowadzić mieszaninę ziół na indyku. Złóż polędwicę, jeśli jest nienaruszona, do środka i zwiń pierś w równą rolkę. Włóż na końcach, aby zapobiec ich rozgotowaniu. Zwiąż rolkę sznurkiem kuchennym w odstępach około 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
13
Roladę ułożyć na wyłożonej folią blasze do pieczenia, posmarować roztopionym masłem i posypać solą i pieprzem. Piecz przez 25 minut, następnie obniż temperaturę piekarnika do 350 stopni F i gotuj, aż natychmiastowy termometr włożony do najgrubszej części indyka zarejestruje 150 do 160 stopni F, około 55 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Pozostaw na 25 minut przed krojeniem.
15
Zdjąć Sznurek i pokroić indyka. Ułożyć na talerzu i skropić sokiem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Serwuj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn