Rolowana pierś z indyka z ziołami i orzechami włoskimi
Rolowana pierś z indyka z ziołami i orzechami włoskimi jest gluten free I primal przepis z 8 porcjami. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 29% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 46g białka, oraz 19g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka liści pietruszki o płaskich liściach, liści rozmarynu, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 70%. Spróbuj Pieczarkowo-Szałwiowa Rolowana Pierś Z Indyka, Rolowana pierś z indyka z farszem Kiełbasowo-pekanowym, oraz Rolowane Nadziewane Piersi Z Indyka I Kremowy Sos Bazyliowy podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ustaw stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F.
Pietruszka, szpinak, 1 kostka masła, parmezan, orzechy włoskie, rozmaryn, tymianek, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i pieprz do smaku w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
Szyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Umieść indyka, od strony skóry w dół, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Posypać 1/2 łyżeczki soli i trochę pieprzu; rozprowadzić mieszaninę ziół na indyku. Złóż polędwicę, jeśli jest nienaruszona, do środka i zwiń pierś w równą rolkę. Włóż na końcach, aby zapobiec ich rozgotowaniu. Zwiąż rolkę sznurkiem kuchennym w odstępach około 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
5
Roladę ułożyć na wyłożonej folią blasze do pieczenia, posmarować roztopionym masłem i posypać solą i pieprzem. Piecz przez 25 minut, następnie obniż temperaturę piekarnika do 350 stopni F i gotuj, aż natychmiastowy termometr włożony do najgrubszej części indyka zarejestruje 150 do 160 stopni F, około 55 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pietruszka, szpinak, 1 kostka masła, parmezan, orzechy włoskie, rozmaryn, tymianek, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i pieprz do smaku w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
Szyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Umieść indyka, od strony skóry w dół, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
12
Posypać 1/2 łyżeczki soli i trochę pieprzu; rozprowadzić mieszaninę ziół na indyku. Złóż polędwicę, jeśli jest nienaruszona, do środka i zwiń pierś w równą rolkę. Włóż na końcach, aby zapobiec ich rozgotowaniu. Zwiąż rolkę sznurkiem kuchennym w odstępach około 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
13
Roladę ułożyć na wyłożonej folią blasze do pieczenia, posmarować roztopionym masłem i posypać solą i pieprzem. Piecz przez 25 minut, następnie obniż temperaturę piekarnika do 350 stopni F i gotuj, aż natychmiastowy termometr włożony do najgrubszej części indyka zarejestruje 150 do 160 stopni F, około 55 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego