Grillowane Chiles Rellenos jest bezglutenowy danie główne. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 26g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,7 USD za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czapkę z grzybami portobello, pieprz, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Grillowane Chiles Rellenos z Chipotle Peach Mojo krewetki, Chiles Ancho Rellenos de Queso (Ancho Chiles z serem), oraz Faszerowane Poblano Chiles w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce połączyć śmietanę, sok z limonki i 1/4 szklanki kolendry. Przykryć i schłodzić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Cavas Masachs Mas Fi Brut rosé z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Cavas Masachs Mas Fi Brut Rose
Mas Fi Brut Rose Cava to eleganckie i wyważone wino musujące. Przechodzi drugą fermentację w tej butelce, dojrzewa przez 11 miesięcy, zapewniając jej drobne pęcherzyki i złożone i ustrukturyzowane podniebienie. Na nosie są nuty fiołków i dzikich jagód, z jasnymi i żywymi smakami świeżych truskawek i czarnej porzeczki w ustach. Idealny na następną uroczystość, jako aperitif lub z szeroką gamą kuchni.