Czekoladowe ciasteczka anyżowe z suszonymi wiśniami

Czekoladowe ciasteczka anyżowe z suszonymi wiśniami
Czekoladowe ciasteczka anyżowe z suszonymi wiśniami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 11 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 42 minuty. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, brązowy cukier, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Czekoladowe ciasteczka owsiane z suszonymi wiśniami, Czekoladowo-Kokosowe ciasteczka owsiane z suszonymi wiśniami i M & Ms, oraz Czekoladowe ciasteczka owsiane z pekanami i suszonymi wiśniami.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 350 stopni. W bezpiecznym pojemniku mikrofalowym rozpuść 1/4 szklanki półsłodkiej czekolady na 50% mocy. W małej misce połącz kawę rozpuszczalną i gorącą wodę. Wymieszać do rozpuszczenia granulatu przez zmieszanie z małą łyżką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić nasiona anyżu w małej torebce Ziploc, a z ciężkim dnie patelni, delikatnie Funt rozbić i lekko zmiażdżyć nasiona-to pomoże uwolnić naturalne oleje i uczynić nasiona bardziej aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W misce wymieszać masło, mąkę, proszek do pieczenia, sól, cukier i anyż. Beat na średniej niskiej prędkości przez 1 minutę, aż mieszanina przypomina okruchy kursu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Dodaj mieszankę jajek i kawy i ubijaj na niskiej prędkości, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Dodaj roztopioną czekoladę i wymieszaj na niskim poziomie (upewniając się, aby zatrzymać mikser i zeskrobać boki i dno miski).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać 1/2 szklanki czekolady i wiśni i ponownie wymieszać. Schłodzić ciasto w zamrażarce przez 15-20 minut, aż będzie twarde lub schłodzić przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Miarka 1 łyżka porcji ciasta i zwinąć w kulkę. Ciasto będzie lekko lepkie. Schłodzić ciasto ponownie przez co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Umieścić oba cukier w dwóch oddzielnych talerzach lub płytkich miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Umieścić każde ciastko w granulowanym cukrze i zwijać, aby pokryć wszystkie strony. Następnie umieść ciastko w cukrze cukierniczym i zwinąć, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Umieść na nasmarowanym arkuszu ciasteczek i powtórz z pozostałymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Piec przez 5-6 minut-obróć tacę i piec przez dodatkowe 2 minuty, uważając, aby nie przesadzić. Ciastko będzie gryzące na brzegach, ale miękkie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Niech ostygnie całkowicie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W42 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn