Cytrusowy Łosoś Gotowany Z Sosem Musztardowym Dijon Przepis
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać cytrusowe gotowane łososia z sosem musztardowym Dijon przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,42 zł za porcję. Mieszanka filetów z łososia, gruba sól, ziarna pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koszerny Schłodzony Łosoś Z Sosem Dijon Dipping Recipe, Gotowany łosoś z sosem musztardowym, oraz Gotowany łosoś z sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować płyn do kłusowania łososia, wlej bulion i wino do szerokiej, płytkiej patelni lub garnka.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj sok pomarańczowy, cytrynowy i limonkowy, pokrojone cytrusy, czosnek, gałązki koperku i ziarna pieprzu. Przykryć patelnię i doprowadzić płyn do pełnego wrzenia na średnim ogniu. Chcesz, aby smaki aromatów wlewały się do cieczy.Gdy dojdzie do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i nadal gotować delikatnie przez około 15 minut.Łososia obficie doprawić solą i pieprzem.
Połóż filety na patelni (płyn powinien pojawić się w połowie), przykryj i duś na średnim ogniu, aż łosoś będzie ledwo nieprzezroczysty w środku, około 6 do 8 minut. Upewnij się, że płyn nigdy nie nagrzeje się na tyle, aby się zagotować.
Usuń łososia z boku plate.To przygotować sos musztardowy, wlać 1 szklankę płynu do kłusowania do małego garnka, odrzucając resztę. Dusić na średnim ogniu, aby zmniejszyć ciecz o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Ubij masło, całe ziarno i gładkie musztardy, miód i posiekany koperek; w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Przed podaniem polać rybę sosem musztardowym.Wypróbuj te przepisy łososia na Food Republic: Cedar-Plank sockeye łosoś z orzechami laskowymi przepis vinaigrette
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Orzechy Laskowe
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.