Cytrusowo-Rozmarynowa Zielona Fasola
Cytrusowo-rozmarynowa fasola szparagowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, oliwę z oliwek, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Cytrusowo-Orzechowa Fasola Szparagowa, Cytrusowa fasolka szparagowa z migdałami, oraz Fasolka szparagowa z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posyp świeżą zieloną fasolkę równomiernie 1/4 łyżeczki soli i umieść w koszyku na parze nad wrzącą wodą; przykryj i paruj 10 minut lub do chrupiącego przetargu. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania i odcedzić.
Podsmażyć zieloną cebulę i rozmaryn w gorącym oleju w patelni nonstick na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości.
Dodaj fasolkę szparagową, pekan, skórkę cytryny i pozostałą 1/4 łyżeczki soli, mieszając, aż do całkowitego ogrzania.