Cynamon Płatki Mleko Banan Krem Ciasto

Cynamon Płatki Mleko Banan Krem Ciasto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj cynamon mleko płatki bananowe ciasto krem spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 486 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Płatki jarskie z szybkim domowym cynamonem bananowym mlekiem orzechowym, {Bar Mleczny Poniedziałki} Słodka Kukurydza Płatki Mleczne Ciasto Lody, oraz Lody Z Mleka Zbożowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W robocie kuchennym, składniki skórki proces z wyjątkiem masła z ON-and-off ruchów, aż tworzą drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać 1/4 szklanki masła; proces, aż dobrze połączone i trochę mieszaniny ściśnięte między palcami grudki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Wlać mieszaninę do nieoczyszczonej 9-calowej szklanej płyty pie; naciśnij równą warstwę w dolnej i górnej stronie, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec w środku piekarnika około 13 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Tymczasem w rondlu 2-quart, połączyć 2 szklanki mleka, 1/2 szklanki śmietany i 2 szklanki płatków.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Ciepło do ledwo gotować.
9
Zdjąć z ognia. Przykryć; odstawić 30 minut na strome.
10
Przecedzić mieszankę zbożowo-mleczną przez drobny sitko, naciskając na zboże, aby uzyskać jak najwięcej płynu. Usunąć płatki zbożowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
ZbożaZboża
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
11
W małej misce, beat pozostałe 1/2 szklanki mleka i skrobi kukurydzianej z trzepaczką, aż nie grudki pozostają. Mieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej z trzepaczką do mieszanki zbożowo-mlecznej do połączenia. W innej misce (lub misce skrobi kukurydzianej), ubić żółtka, 1/3 szklanki cukru granulowanego i 1/8 łyżeczki soli z trzepaczką, aż dobrze połączone i żółtka zaczynają blady i gęsty. Kadzi trochę ciepłej mieszanki zbożowo-mlecznej do mieszaniny żółtka jaja, aż do połączenia. Gumową szpatułką zeskrobać mieszaninę żółtka na mieszankę zbożowo-mleczną w rondlu. Powrót rondel do ciepła. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając i upewniając się, aby zeskrobać dno i bok rondla, aż budyń zgęstnieje, trzepaczka lub łyżka pozostawia ślady na powierzchni budyniu, a mieszanina pokrywa tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
ZbożaZboża
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
ChochlaChochla
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Używając blendera zanurzeniowego (preferowanego) lub trzepaczki, zmiksuj w 2 łyżkach masła. Lekko schłodzić budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Łyżką lub zeskrobać połowę mieszanki budyniu do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
14
Na pierwszej warstwie budyniu ułóż plasterki banana; wierzch z pozostałym budyniem, wygładzając wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
15
Umieścić arkusz folii bezpośrednio na powierzchni budyniu. Przechowywać w lodówce ciasto, aż budyń ostygnie i ustawić, O 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
16
Przed podaniem ubij 1 szklankę śmietany i cukru pudru z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż powstanie średnio miękki szczyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
17
Rozprowadzić na wierzchu schłodzonego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn