Curry Z Czerwonej Ryby

Curry Z Czerwonej Ryby
Przepis Red Fish Curry może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina. To danie główne ma 385 kalorii, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje $3.85 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kurkumę, Cayenne, curry liści, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać tamaryndowca można śledzić to danie główne z Babeczki anty Walentynkowe jako deser. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Curry-crusted fish, oraz Gulasz rybny z czerwonym Curry z Rau Ram dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W bardzo dużej, głębokiej patelni, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać liście curry i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście CurryLiście Curry
3
Dodać czosnek i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodać szalotki, imbir i chiles i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
5
Dodać kolendrę, kurkuma i cayenne i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KurkumaKurkuma
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
6
Dodać tamaryndowca i przeciery pomidorowe i dusić na małym ogniu, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
7
Filety z tilapii przyprawiamy solą i czarnym pieprzem i układamy w sosie. Przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu, obracając raz, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
8
Przełóż rybę na talerze i łyżkę sosu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
9
Udekoruj liśćmi kolendry i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn