Curry marchew & soczewica zupa
Curry marchew & soczewica zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tłusty bio jogurt, ząbki czosnku, por i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 96%. Spróbuj Garnek Błyskawiczny Curry Marchew Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Curry Sałatka z kalafiora i soczewicy z makaronem marchewkowym i sosem miodowo-kminkowym, oraz Zupa Z Soczewicy Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić przyprawy na patelnię i krótko podgrzać do grzania.
Wlać 800 ml wody i ułożyć marchewkę, por i czosnek. Pokruszyć w kostce, następnie przykryć i gotować na dużym ogniu przez 10 minut.
Wlać soczewicę płynem i większość posiekanej kolendry, następnie przykryć i gotować jeszcze 5 minut. Zmiksuj zupę mikserem ręcznym, aby ją oczyścić.
Podawać z pozostałą kolendrą i jogurtem, jeśli chcesz. Będzie przechowywać w lodówce przez 3 dni.