Cukinia Ricotta Gnocchi
Przepis cukinia Ricotta Gnocchi może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Na 1,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 15009 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, żółtka, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia Ricotta Gnocchi i kukurydza w kremowym sosie Gorgonzola z chrupiącą pokruszoną pancettą, Ricotta Gnocchi, oraz Ricotta Gnocchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukinię i sól, odcedzić w durszlaku na 20 minut, umieścić w ręczniku i wycisnąć jak najwięcej płynu, jak to możliwe.
Wymieszać cukinię, bazylię, cytrynę, ricottę, jajko, ser i pieprz, a następnie wymieszać w wystarczającej ilości mąki, aby utworzyć ciasto, które nie jest zbyt lepkie do pracy z.Dzielimy ciasto, rozwałkowujemy na sznurki o grubości 1 cala, kroimy na kawałki o grubości 1 cala i przewracamy na desce gnocchi lub widelcu używając wystarczającej ilości mąki, aby ciasto nie przyklejało się do wszystkiego.Gotuj gnocchi we wrzącej wodzie, aż wypłynie, Usuń i ciesz się ulubionym sosem.