Crunchy Edamame
Crunchy Edamame może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, edamame, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Crunchy Edamame Slaw, Edamame Dip, oraz Edamame Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Umieść edamame w sitku i uruchom pod gorącą wodą, aby rozmrozić.
Rozprowadzić na ręcznikach papierowych do wyschnięcia.
Wrzucić edamame z olejem, solą i chili w proszku w średniej misce.
Rozłóż na obramowanej blasze do pieczenia i pieczenia, aż nadmuchane i częściowo rumiane, 20 do 25 minut, potrząsając blachę do pieczenia raz lub dwa razy podczas pieczenia, aby zapobiec możliwości przypalenia.
Ostudzić na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do miski i podawać.