Crudités z dipem z kozim serem cytrynowo-Pesto
Crudités z dipem z serem kozim cytrynowo-Pesto jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.64 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka koziego sera, orzeszków piniowych, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Crudites Z Dipem Z Koziego Sera, Cytrynowy suszony pomidor Hummus i kozi ser Pesto Bites, oraz Pesto Z Koziego Sera.
Instrukcje
Ułożyć warzywa na półmisku; przykryć i schłodzić. Zmiksuj ser, śmietanę, 1/4 szklanki pesto, sok z cytryny i skórkę cytryny w procesorze, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieś do miski do serwowania. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Top dip z dollops pozostałych 2 łyżki pesto.
Posypać dipem prażonymi orzeszkami piniowymi.
Podawać dip obok półmiska różnych warzyw.