Crostini z ricottą i kozim serem
Crostini z Ricottanem i kozim serem może być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten przepis wegetariański serwuje 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chleb bagietkowy, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z groszku i serem Ricotta Crostini, Crostini z pieczonym pomidorem i serem Ricotta, oraz Crostini z figą i kozim serem podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Wymieszaj 2 łyżki oliwy z oliwek z kromkami chleba. Grillować chleb na złoty kolor, około 2 minuty na stronę.
Ser kozi, ser ricotta, bazylia, Skórka z cytryny i pozostałą 1 łyżkę oleju w małej misce, aż będzie gładka i kremowa. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Masę serową rozłożyć na crostini. Tosty układamy na talerzu i podajemy.