Creole Sausage and Vegetables jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 1,9 USD za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos worcestershire, przyprawę z owoców morza, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomidory można śledzić to danie główne z Kulki Popcorn Pink Peony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Warzywa Korzeniowe Creole, Kreolski kurczak i warzywa, oraz Creole Chicken & Vegetables.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotować kiełbasę, cebulę, słodką paprykę i czosnek w oleju na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z pomidorami, sosem Worcestershire, cukrem, sokiem z cytryny i przyprawami. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala