Need a pescatariańskie danie główne? Crab Supreme może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka dash sos pieprzowy, majonez, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Krabowa Supreme, Krab Pikantny (Krab pieczony z bułką tartą i serem), oraz Ranguny krabowe (Chrupki krabowe) z sosem słodko-kwaśnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu podsmażamy cebulę i zielony pieprz w 2 łyżkach masła. Mieszaj z mąką aż do wymieszania; stopniowo mieszaj z mlekiem.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau