Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli 40 centów za porcję wpadnie w twój budżet, Crab Louie może być niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne przepis do wypróbowania. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka ogórka, jajka ugotowane na twardo, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Crab Louie, Crab Louie, oraz Crab Louie.
Instrukcje
1
W misce, ubić majonez z ketchupem, relish, sok z cytryny, czosnek, Tabasco, sos Worcestershire, papryka i chili w proszku i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Sos Tabasco
1 Pomarańcza, Skórka
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.