Cornish Pasties

Cornish Pasties
Cornish Pasties wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 21g tłuszczu i w sumie 418 kalorii. Za 62 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, masła, ziemniaków i mąki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Cornish Pasties, Cornish Pasties, oraz Cornish Pasties.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wołowinę, ziemniaki, cebulę i przyprawy; odstawić. Do ciasta w dużej misce wymieszaj mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokroić w tłuszcz i masło. Stopniowo dodawaj wodę, podrzucając widelcem, aż ciasto utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podziel ciasto na 12 części; rozwałkuj każdy na 6 cali. kręgi. Zwilżyć krawędzie wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Umieść około 1/2 szklanki nadzienia na połowie każdego koła. Złóż drugą połowę nadzienia; ściśnij krawędzie widelcem, aby uszczelnić.
5
Wytnij kilka szczelin w każdym cieście.
6
Ułóż na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Połącz jajko i śmietanę; posmaruj blaty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
8
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut. Zmniejsz ogień do 350° i piecz 40-45 minut dłużej lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn