Cornish Pasties wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 21g tłuszczu i w sumie 418 kalorii. Za 62 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, masła, ziemniaków i mąki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Cornish Pasties, Cornish Pasties, oraz Cornish Pasties.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz wołowinę, ziemniaki, cebulę i przyprawy; odstawić. Do ciasta w dużej misce wymieszaj mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę