Coleslaw Raita z miętą może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Na 1,27 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać d coleslaw mix, żurawina, kawałki orzecha włoskiego, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj kolendra miętowa raita, jak zrobić kolendrę miętową raita, Raita miętowa, oraz Raita Miętowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć jogurt, czosnek, mięta, miód, sól morska, i pieprz; dobrze wymieszać z trzepaczką. Wymieszać kawałki orzecha włoskiego, suszoną żurawinę i coleslaw mix. Wrzucić, aż dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
Kawałki Orzecha Włoskiego
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.