Cola Pływa

Cola Pływa
Pływaki Cola wymagają około 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 106 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie Cajun. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z wanillanu, lody Fudge ripple, wiśnie maraschino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 7%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bourbon Cherry-Lody Colan, Pollo a la Coca-Cola (Duszony kurczak z napojem Cola), oraz Ciasto czekoladowe Cola z lukrem Cola.

Instrukcje

1
W dzbanku połącz colę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
ColaCola
2
Umieść dwie gałki lodów w każdej z czterech schłodzonych szklanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Polej colą lody; w razie potrzeby polej bitą śmietaną i wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
ColaCola

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Wino Różane, Albarino

Cajun naprawdę dobrze komponuje się z Sauvignon Blanc, winem różowym i Albarino. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn