Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Jeśli masz skórkę pomarańczową, serek, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Żurawinowo-Marchewkowe, Cranberry-Glazed Orange Layer Cake, oraz Cranberry Glazed Orange Layer Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pierwsze pięć składników; pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty. Wymieszać z żurawiną i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.