Czarno-białe lody

Czarno-białe lody
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 1275 kalorii, 15g białka, oraz 71 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i zbierz sól, ciężką śmietanę, lekko bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czarne, białe i kawowe lody, Black Tie Sundaes, oraz Black Forest Sundaes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łyżka 1 łyżki stołowej każdego z sosów do każdego z 4 płytkich dań, umieszczając je obok siebie.
2
Umieść gałkę lodów czekoladowych na sosie prawoślazowym i gałkę wanilii na sosie czekoladowym. Każdą gałkę lodów czekoladowych polać sosem marshmallow, a każdą gałkę wanilii polać sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody CzekoladoweLody Czekoladowe
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Do każdej miarki dodajemy bitą śmietanę i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
4
Roztopić czekoladę ze śmietaną, 6 łyżkami wody i solą w żaroodpornej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Zużyć natychmiast lub ostudzić do temperatury pokojowej, przenieść do szklanego słoika i przechowywać w lodówce, szczelnie przykryte, przez okres do 2 miesięcy. Dobrze wstrząsnąć przed podaniem schłodzone lub delikatnie podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
6
Gumową szpatułką zeskrobać krem z prawoślazu do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj 3 łyżki ciepłej wody do słoika, przykręć pokrywkę i mocno wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Dodaj płyn do miski i ubijaj, aż będzie gładka. W razie potrzeby sos przecedzić z 1 do 2 łyżek wody. Zużyć natychmiast lub przenieść do szklanego słoika i przechowywać w temperaturze pokojowej, szczelnie przykryte, do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn