Ciasto Z Rabarbarem Ananasowym Do Góry Nogami
Ciasto z rabarbarem ananasowym do góry nogami to bezmleczne przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mieszankę ciasta, galaretkę truskawkową, Pianki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 21%. Spróbuj Ciasto Z Rabarbarem Ananasowym Do Góry Nogami, Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W średniej misce, wymieszać razem ananas, rabarbar, cukier biały, brązowy cukier, żelatyna,i pianki.
Wlać równomiernie na dno przygotowanej patelni. W tej samej misce przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, zastępując zarezerwowany sok ananasowy za tyle wody w przepisie, ile możesz. zalać owoce i równomiernie rozprowadzić.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Odwróć ciasto na półmisku, gdy jeszcze ciepłe, lub pokroić na kawałki, i odwrócić do góry nogami podczas podawania.