Ciasto Z Maślanką Malinową
Malinowy tort maślany to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, soda oczyszczona, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort Maślany Malinowy Migdałowy, Malinowo-Maślany Sorbet, oraz Placek maślany z sosem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° z półką w środku. Masło i mąka 9-calowa okrągła patelnia do ciasta.
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Ubij masło i 2/3 szklanki cukru mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż blady i puszysty, około 2 minut, a następnie ubijaj wanilią.
Dodać jajko i dobrze ubić.
Przy niskiej prędkości mieszamy w mieszaninie mąki w 3 partiach, na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc na mące, i mieszamy, aż się połączymy.
Łyżka ciasto do patelni ciasto, wygładzanie góry. Maliny rozsypać równomiernie na wierzchu i posypać pozostałym 1 1/2 łyżki cukru.
Piec, aż ciasto będzie złoty i drewniany kilof włożony do środka wychodzi czysty, 25 do 30 minut. Ostudzić na patelni 10 minut, następnie włączyć na stojaku i ostudzić do ogrzania, 10 do 15 minut więcej. Odwróć na talerz.