Ciasto z lepkim masłem II
Ciasto z lepkim masłem II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać serek, masło, jajka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Lepki (Z Mniejszą Ilością) Placek Maślany, Ciasto Z Lepkim Masłem, oraz Ciasto Z Lepkim Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną patelnię na ciasto 9x13 cali.
Roztopić masło lub margarynę. Do ciasta wymieszać roztopione masło lub margarynę wraz z 1 jajkiem. Naciśnij na przygotowaną patelnię.
W dużej misce wymieszaj serek śmietankowy, ekstrakt migdałowy, cukier cukierniczy i pozostałe 2 jajka ubijaj przez 3 minuty mikserem elektrycznym ustawionym na średniej prędkości.
Rozprowadzić na wierzchu mieszaniny ciasta.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 50 minut i aż zbrązowieje na wierzchu. Pozostawić ciasto do ostygnięcia przed cięciem.