Grillowany kurczak Deborah

Grillowany kurczak Deborah
Grillowany kurczak Deborah jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka połówek piersi kurczaka, zielona cebula, pomidory roma, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Deborah ' s Holiday puree Potatoes, Sałatka z soczewicy Deborah Madison, oraz Deborah ' s Louisiana Fried Spicy Cabbage dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połówki piersi kurczaka umieścić między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku (zamykane torby zamrażarki działają dobrze) na solidnej, równej powierzchni. Mocno wbić kurczaka gładką stroną młotka mięsnego do grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Piersi KurczakaPołówki Piersi Kurczaka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
3
Każdą pierś kurczaka posmarować oliwą z oliwek i posypać szczyptą soli czosnkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
4
Grilluj piersi kurczaka na rozgrzanym grillu, aż mięso nie będzie już różowe w środku, a kurczak ma dobre znaki grillowe, 5 do 8 minut na stronę. Przenieść kurczaka do chłodniejszej części grilla, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
MięsoMięso
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podczas gotowania kurczaka, wymieszać pomidory, bazylia, zielona cebula, czosnek, sól, czarny pieprz, i sok z cytryny w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PomidorPomidor
Cały KurczakCały Kurczak
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umieść 8-calowy kwadratowy kawałek folii aluminiowej na grillu i przenieś gotowaną pierś kurczaka na folię. Pierś z kurczaka wymieszać z ok. 1/4 szklanki mieszanki pomidorowej, a polewę posypać ok. 2 łyżeczkami parmezanu. Powtórz dla innych kawałków kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana Pierś Z KurczakaGotowana Pierś Z Kurczaka
ParmezanParmezan
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Zamknij pokrywkę na grillu i grilluj piersi kurczaka, aż polewa będzie gorąca, 2 do 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn