Ciasto Z Indykiem
Ciasto z indykiem wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 127 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ziemniaki, oregano, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 35%. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Rozwałkuj dolną skorupę pie i umieść w 10 calowej patelni pie i odstaw na bok.
Miejsce 2 łyżki masła w dużej patelni.
Dodaj cebulę, seler, marchew, pietruszka, oregano, sól i pieprz. Gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać bulion i wodę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Wymieszać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal twarde.
W średnim rondlu roztopić pozostałe 2 łyżki masła. Wymieszać z indykiem i mąką.
Dodać mleko i podgrzać. Mieszamy mieszaninę indyka z warzywami i gotujemy do zgęstnienia.
Wlać mieszaninę do nieobrobionej skorupy ciasta.
Rozwałkuj wierzchnią skórkę i umieść na nadzieniu. Ostrza flet, i zrobić 4 szczeliny w górnej skorupie, aby wypuścić parę.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 20 minut lub aż skorupa będzie złotobrązowa.